term condition

Lue seuraava huolellisesti
Käyttäessäsi goldjewelryindia.comyy (Käyttäjä) http://www.hopeakorut-finland.com (ja mahdollisia alias-verkkotunnuksia) -palvelua (käyttäjän) katsotaan hyväksyneen alla luetellut ehdot. Kaikki tuotteet / palvelut ja tiedot, jotka näkyvät sivustossa goldjewelryindia.comOstokset muodostavat ”tarjouskutsun”. Ostotilauksesi muodostaa tarjouksen, johon sovelletaan alla lueteltuja ehtoja. http://www.hopeakorut-finland.com pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjouksesi.

yleinen

hopeakorut-finland.com muuttaa tai peruuttaa minkä tahansa sivuston http://www.hopeakorut-finland.com osan milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.
hopeakorut-finland.com myös irtisanoo tämän sopimuksen ja poistaa välittömästi, peruuttaa tai keskeyttää pääsyn sivulle http://www.hopeakorut-finland.com ja sen käytön rikkomalla mitä tahansa näiden ehtojen osaa.
a) Nämä ehdot muodostavat täydellisen sopimuksen sinun ja goldjewelryindia.com välillä, ja niitä voidaan muuttaa vain kirjallisesti.
b) Ostamalla hyväksyt, että kaikki tiedot, jotka toimitat sivulle http://www.hopeakorut-finland.com tilaamaan tai ostamaan tavaroita tai palveluita, ovat oikeat, että käyttämäsi luottokortti on oma ja että siellä ovat riittävät varat tilattujen tavaroiden tai palvelujen kustannusten kattamiseen.
c) Internetin luonteen vuoksi palveluissa tai verkkosivustojen saatavuudessa voi olla keskeytyksiä korjauksen, ylläpidon tai uusien palvelujen käyttöönoton vuoksi. Yritämme luonnollisesti minimoida nämä tapaukset ja pyrimme välttämään “käyttöajan”.
Ehtoihin liittyvän luopumisen seurauksena pidätämme oikeuden pitää tulevaisuudessa kaikki ehdot merkityksellisinä.
Kun tilauksesi on tehty ja valmistunut verkossa, sinulle lähetetään automaattinen sähköpostivahvistus tilauksesta. Tämä sähköposti on verkkosivuston tuottama. Tämä ei tarkoita, että voimme ehdottomasti täyttää tilauksesi. Se vain vahvistaa, että tilauksesi ja kaikki asiaankuuluvat yksityiskohdat on vastaanotettu ja etenevät järjestelmämme kautta.
Kaikkiin ostoihin sovelletaan 30 päivän palautus- ja palautuskäytäntöä.
gioielliitalia.infomay peruuttaa tilaukset eikä toimittaa tuotteita, jos se on kohtuullista, ja voi muuttaa tai lopettaa tuotteiden saatavuuden milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Jos tilaus peruutetaan, kaikki Tuotteista suoritetut maksut palautetaan kokonaisuudessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiin.
Oikeutemme

Kaikki sivulla http://www.hopeakorut-finland.com näytetyt sisällöt ja kuvat ovat goldjewelryindia.com tai vastaavien omistajien omaisuutta. Kaikkien korujen suunnittelu on suojattu tekijänoikeuksilla. Älä missään tapauksessa saa käyttää mitään tämän sivuston tietoja omaan hyötyyn, eikä mallien kopiointi ole sallittua. Kunnioita suunnittelijan aikaa näiden esineiden luomisessa. Kaikkien, jotka käyttävät tai ostavat osoitteesta http://www.hopeakorut-finland.com, katsotaan lukeneen ja ymmärtänyt yllä olevat käyttöehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja Intian nykyisen lainsäädännön mukaisesti. Nämä ehdot eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiin.
Mitä näet on mitä saat

http://www.hopeakorut-finland.com on pyrkinyt kaikin keinoin korujen esittämiseen mahdollisimman tarkasti. Suurin osa tuotteista on kuvattu yksityiskohtaisesti ja tarkat värivaihtoehdot. Tiedämme kuitenkin, että värit ja kuvat vaihtelevat hiukan sen mukaan, missä näytössä niitä katsellaan. Joten todellinen ja alkuperäinen tuotteen väri näyttävät hieman erilaiselta. Tämä on väistämätöntä, mutta olemme varmoja, että kaikki asiakkaat nauttivat tuotteistaan ​​vastaanottaessaan.
Mukauta työ korujen suunnittelijalle ja tukkumyyjälle sekä vähittäismyyjälle: –

goldjewelryindia.com tarjoaa myös räätälöityä työtä. Koska voimme valmistaa tuotteita yrityksellesi ja voit myydä nimesi. Koska meillä on hyvä työvoima ja tarvikkeet erityiseen käsintehtyyn työhön ja valuun. Voit lähettää suunnittelusi meille tarjousta varten. Pidämme suunnittelusi täysin luottamuksellisena yksinomaan tuottaaksesi sinulle.
Maksuturva: –

Maksu on turvattu, koska se tapahtuu PayPalin kautta. Verkkosivustollamme on myös SSL.
Kun teet tilauksen, suojattu palvelinohjelmisto salaa kaikki henkilökohtaiset tietosi – mukaan lukien kortin numero, nimi ja osoite. Tämä salausprosessi vie kaikki antamasi merkit ja muuntaa ne koodibiteiksi, jotka voidaan sitten siirtää turvallisesti Internetin kautta.
Tietojasi ei missään vaiheessa säilytetä selkeästi millään verkkosivustolla.
Ja kukaan ei näe luottokorttisi numeroa – edes gioielliitalia.info.
LAIVAUS

Postitus ja vakuutus: –
Taloustiedot ovat aina ilmaisia, mutta jos haluat pikatoimituksen, ota meihin yhteyttä, koska siitä voidaan periä lisämaksuja.
Postitus ja pakkaus lisätään automaattisesti tilausvaiheessa. Voimme lähettää tavaroita myös UPS: n tai Fedexin kautta tai valitsemasi mukaan tai minkä palvelun maassasi on saatavilla. Jos todelliset kulut ovat enemmän, voimme pyytää sinua lähettämään lisää maksuja postituskulusta. Yleensä goldjewelryindia.comisin tuote toimitetaan International India Post tai SPEED POST (Intian hallituksen yksikkö) kautta.